Kåre Nielsen

Jeg har arbejdet ni år hos Danmarks Radio som vært på børneprogrammet Store Nørd. Men i løbet af de år, blev det mere og mere spændende hvad fotograferne lavede bag kameraet, og teknikken bag film og video. Det blev til en interesse som senere voksede sig til en passion.
Så da jeg havde brug for, at der skulle ske noget nyt, var der ingen tvivl om at der skulle produceres video på fuld tid.
Jeg brænder for hele tiden at skubbe til grænserne for hvor flotte billeder der kan laves, og hvordan menneskers og virksomheders historier kan fortælles gennem dem.

Det betyder at jeg siden 2017 har produceret indhold på fuld tid i mit produktionsselskab INcaseOF.

Hvis du vælger at arbejde sammen med INcaseOF kan det foregå på flere forskellige måder.
Det kan være små produktioner, hvor jeg fungerer som et one-man-band, og selv varetager alle opgaver, fra udviklingen i samarbejde med jer, til produktionen, redigeringen, inkl. lyd og grafik til I har det færdige produkt.
Det giver et agilt og hurtigt produktionsapparat. Vi vil nemt kunne komme ud over stepperne, og det holder omkostningerne nede. Endnu en vigtig fordel ved one-man-band konceptet som jeg tit har oplevet, er at det bliver en meget bedre oplevelse for dem, der er foran kameraet, som ikke altid er 100% trygge ved den situation, at der ikke står et stort hold bagved og kigger.

Der er selvfølgelig massere af produktioner som ikke kan lade sig gøre kun én person. Derfor har jeg et bredt netværk af dygtige freelancere, som jeg hyrer ind efter behov. De kan støtte med alt fra optagelse og redigering til instruktion og udvikling.