INcaseOF gør din virksomhed levende - i video og billeder

I INcaseOF tager vi på eventyr i din virksomhed, og vi gør den levende for dine kunder. Video i høj kvalitet med relevant og nærværende indhold er vores specialitet. 

Vi skaber film- og videoproduktioner for virksomheder og mennesker, som vil vise mere end deres produkter. Du er mere end den vare, du sælger til dine kunder. Du er et brand, en kultur og en historie. Den historie hjælper vi dig med at oversætte til levende billeder. Til videoer som inspirerer din målgruppe til at gøre plads til dig i deres liv.

Når du samarbejder med os og vores lille virksomhed, samarbejder du med energiske og højt kvalificerede videoentusiaster. Entusiaster som nyder hver eneste fase i at skabe korte og længere film til alle formål. Levende historier er det, som driver os; lige fra idéfasen sammen med den enkelte kunde, over optagelserne og til postproduktionen med redigering, grafik, lyd og color grading.

INcaseOF står aldrig stille. Når vi har lidt tid til overs, tager vi på eventyr på egen hånd. Her træner vi anderledes formidlingsteknikker og afprøver det nyeste videoudstyr, så vi altid er i den bedste film-form, når vi skal på eventyr med vores kunder.

Vi er altid klar til en uforpligtende snak, hvis du går med nogle ideer til videoproduktioner, og har lyst til at vende ideerne med os.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kåre har arbejdet ni år hos Danmarks Radio som vært på børneprogrammet Store Nørd. Men i løbet af de år, blev det mere og mere spændende hvad de dygtige fotografer lavede bag kameraet. Det blev til en interesse som senere voksede sig til en passion. Så da der skulle ske noget nyt, var der ingen tvivl om at der skulle produceres video på fuld tid.
Kåre brænder for hele tiden at skubbe til grænserne for hvor flotte billeder der kan laves, og hvordan menneskers og virksomheders historier kan fortælles gennem dem.

Rasmus har altid haft et kamera i hånden. Helt tilbage fra efterskoletiden har han altid været den, som har foreviget oplevelser i billeder og video. Det har gjort at Rasmus har et virkelig godt blik for at fange de rigtige situationer, og samtidig får det til at se godt ud.
Derudover er han det menneskelige svar på et multitool. Om det er at sikre de rigtige optagelser, finde på umulige løsninger til special effects, eller holde overblikket i pressede situationer, så er Rasmus manden for at klare det.