Udvalgte projekter

Video, der skaber værdi

Videoer er et enormt stærkt medie. Det kan fortælle historier, sætte gang i følelser og skabe en stemning. Videoer kan bruges til enormt mange ting. Ikke kun til produktfremvisninger på Facebook. De kan også fortælle en virksomheds visioner, vise stemningen på en arbejdsplads til nye medarbejdere, være en lettilgængelig kvalitativ evaluering af en proces eller et event og meget meget mere.

Men en videoproduktion skal give mening og skabe værdi. Man skal ikke bare lave video for videoens skyld!

Jeg elsker at udvikle og producere videoer som har et klart formål, og som hjælper mine kunder. Om det så er en intern video for en mindre regional virksomhed, eller en stor kampagne for en international koncern, så går jeg til opgaven på samme måde.
Mit klare formål er, at INcaseOF, altid leverer videoer, som visuelt flot løser den opgave de skal, og som kunden er tilfreds med.

Videoproduktion består af mange ting.

Om det er at finde på den gode idé, udvikle den rigtige form, knokle for de bedste optagelser, lægge timerne i den fuldendte redigering eller nørde med grafikkerne, så udfører INcaseOF alle de ting en videoproduktion består af.
Jeg prioriterer alle elementerne højt. Det giver kunder og samarbejdspartnere de bedst mulige resultater, i form af flotte og gennemarbejde videoer.