Videoer og billeder fra drone kan være både smukke og fascinerende. Droneoptagelser er dukket op i rigtig mange typer af film og videoer. For os er det dog vigtigt, at der er en grund til optagelser og billeder fra luften. Vi oplever, at det ofte bliver benyttet, bare fordi man kan. Vi vurderer til hver enkel opgave, hvilke optagelser der giver mest mening, og giver den bedste video. Det gælder også for droneoptagelser.

I vores videoer til Jaguar, vurderede vi at dronen ville give os nogle rigtig brugbare optagelser. Derfor prioriterede vi på optagelserne tid til at få lavet nogle flotte skud af bilen med dronen.

Vi har adskillige års erfaring med droneflyvning og er uddannet og certificeret af Trafikstyrelsen. Det gør at vi kan løse en lang række opgaver med vores drone. Hvad enten det er stilbilleder eller videooptagelser, på landet eller i byen, så hjælper vi gerne.

For tiden flyver vi med en DJI Mavic 2 Pro, som kom på markedet i efteråret 2018. Den er lille i størrelse men leverer nogle helt fantastiske optagelser og billeder. Dens forholdsvis lille størrelse, giver også mulighed for at have den med ud på mange flere lacations. Det er bare er nemmere at få brugt en drone, man kan have i en rygsæk, frem for at skulle bruge en sækkevogn.

Drone i INcaseOF