Jeg elsker teknik og naturvidenskab!

– og så tror jeg på begejstring smitter.

Om det er digitalt gennem videoer eller live fra en scenekant, så er er min tilgang til formidling den samme: Det skal være relevant, underholdende og begejstret.

Den tilgang har altid været den røde tråd i mit arbejde med formidling.

Jeg har arbejdet med formidling af naturvidenskab siden 2009 hvor jeg startede hos Danmarks Radio som vært på børneprogrammet Store Nørd. De 8 år hos DR har givet mig en solid erfaring med fortælling og formidling gennem video og film.

Sammen med min bror har jeg YouTube-kanalen ”Kåre & Emil”
Formålet med kanalen er at skabe begejstring og fascination for teknik og naturvidenskab hos børn og unge.

Ved at gøre videnskaben underholdende og vise hvor meget man kan gøre og opnå ved at forstår teknik og naturvidenskab forsøger vi at gøre forskellige emner relevante for seeren.
Det kan f.eks. være hvad areal og tryk betyder når vi forsøger at løfte en bil med en støvsuger – eller hvordan vægtstangsprincippet virker, når vi laver en fuldautomatisk pandakagemaskine.

Hvis du har gode idéer til emner vi skal tage op på vores YouTube-kanal eller har lyst til at lave et samarbejde med os, er du meget velkommen til at kontakte os på: kontakt@kaareogemil.dk

Videnskab som live-underholdning?
-Ja da!

”Kåre & Emils Videnskabsshow” er 30 min med spektakulær og underholdende eksperimenter direkte ud over scenekanten.
Vi har gennem de sidste 10 år været rundt i hele landet med vores videnskabsshow, hvor vi med en blanding af læring, underholdning og overraskelser viser publikum hvor fascinerende naturvidenskab er.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.